Megduplázta számítógépparkját a Goliat.hu

Megduplázta számítógépparkját a Goliat.hu

2004. január 20. 12:26, Kedd
Megduplázta számítógépparkját a GOLIAT. A növekedés szellemében ismét az ügyfél az első, a megnőtt kapacitás két nagyságrenddel növelte a az eddigi teherbírást.

2004 első komoly léprésére szánta el magát a www.goliat.hu január elején. Új szerverparkkal és hosting partnerrel indult az új év a GOLIAT számára. A számítógéppark növekedése gyorsabbá és pontosabbá tette a GOLIAT rendszereit. Ez komoly eredményeket tesz láthatóvá az INDEX.hu és partneroldalain történő keresésekkor. A GOLIAT másik fontos bővülése, az ECC által biztosított magas szintű szerver hosting szolgáltatás újabb lépés a GOLIAT Technológiát alkalmazók és használók számára.

"2004 a fejlődés éve lesz a GOLIAT-nál. Partnereinknek változatlan áron, jóval magasabb szintű szolgáltatást tudunk biztosítani. Fontosnak tartjuk az ECC-vel együtt, hogy szolgáltatásaink biztonsága és stabilitása előremutató legyen." - nyilatkozta Hódi Imre, a GOLIAT stratégiai igazgatója. "Ebben az évben teljes egészében felújított és újra értelmezett rendszer áll a GOLIAT mögött. A fejlesztés és a kiegészítő szolgáltatások folyamatosan lesznek elérhetőek. Ennek első jelei már érezhetőek" - mondta Mutschler Péter, a GOLIAT technológiai igazgatója.

A GOLIAT növekedésének egyik forrása, hogy a GSL (Goliat Szponzorált Link) egyre elfogadottabbá vált a kis- és közép vállalkozásoknál. A GSL értéke a kis havi költség és a pontos célzás. Tavaszra a GOLIAT Magyarországon nem alkalmazott és nemzetközi szinten is egyedi lehetőséggel lép a közönség elé.
(x)

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások