A Coca-Cola és a Pepsi is ingyenes zeneletöltéssel reklámoz

A Coca-Cola és a Pepsi is ingyenes zeneletöltéssel reklámoz

2004. február 2. 08:53, Hétfő
[mediainfo] A Coca-Cola saját oldalt hozott létre zenék letöltésére. Éppen időben védte ki a nagy versenytárs lépését, ugyanis a Pepsi februárra tervezi 100 millió ingyenes letöltés lehetővé tételét.

Amerikában a Pepsi üvegeken és dobozokon található jelszót felhasználva a vásárlók szabadon tölthetnek le az Apple iTunes oldaláról zenét. A Pepsi és az Apple közös promóciója februárban indul. A Pepsi szerint az aktív életet élő, szórakozást kedvelő fiatalok eléréséhez hatásos útnak bizonyul a zenei letöltések felajánlása.

Sokak szerint a Coca-Cola új weboldala a fő versenytársa terveire történő reakció. A Coca-Cola nyilatkozata szerint az internetes oldal indítása nem a Pepsi promóciójára történő válasz, hanem egy olyan kezdeményezés, ami szorosabb kapcsolat kiépítésére hivatott a cég és fogyasztói között. A cég szerint a meglévő kapcsolat megerősítésére kiváló módnak ígérkezik a letöltési lehetőség. A mycokemusic.com oldal indításának időpontja mögött azonban a szakértők szerint ennél több húzódik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások