Rogán átengedi az europaterv.hu domainnevet

Rogán átengedi az europaterv.hu domainnevet

2004. február 3. 02:26, Kedd
[euro.hu] Rogán Antal fideszes parlamenti képviselő levélben közölte a miniszterelnökkel, hogy ingyen átengedi a kormánynak az europaterv.hu domainnevet, amely a birtokában van. Braun Róbert, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára közölte: átveszi Rogán Antaltól a domainnevet.

"Délután 2 órakor felkeresem miniszterelnök úr parlamenti titkárságát, ahol bármely munkatársának készséggel állok rendelkezésére, és amennyiben előkészítik, személyesen aláírom a domainnév átengedéséről szóló nyilatkozatot" - áll Rogán Antal közleményében. A parlament informatikai bizottságának elnöke "ingyen és bérmentve" adja át az internetes címet, amely megegyezik a Medgyessy Péter által tavaly február 11-én bejelentett kormányzati program elnevezésével.

"Nincsenek feltételeim, csak egy kérésem Miniszterelnök Úr! Tegye lehetővé, hogy ezen a honlapon február 17-étől, az Önéhez hasonlóan, világosan elkülönítve megjelenhessen az ellenzék (...) véleménye is" - olvasható a dokumentumban. A központ "több száz millió forintot költ az Európa-terv kommunikálására. Braun Róbert és munkatársai a százmilliók ellenére rosszul végzik munkájukat, hiszen az Ön tavaly februári beszéde óta eltelt 11 hónapban arra sem voltak képesek, hogy levédessék a (...) domainnevet" - áll a dokumentumban.

"Így ez a név az én birtokomba került. Azt terveztem, hogy az ön február 16-ai parlamenti beszédét tisztelettel kivárva, február 17-én ezen a honlapon jelenítem meg a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja nevében az ellenzék Európa-tervvel kapcsolatos véleményét" - olvasható a dokumentumban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások