Szövetséget kötött az Interware és a Matáv

Szövetséget kötött az Interware és a Matáv

2004. március 3. 18:14, Szerda
Az Interware Rt. és a Matáv között létrejött legújabb megállapodás szerint, a két szolgáltató az egymás közötti adatforgalmat közvetlenül cseréli ki, egy 1 Gbit/sec sebességű vonalon.

Az együttműködéssel az Interware immár második direkt peering kapcsolatát létesíti és mivel korábbi partnere a NIIF is kötött hasonló megállapodást a Matáv-val, hazánkban egyedülálló peering kapcsolat jött létre a legnagyobb szolgáltatók között. A BIX-től történő függés csökkenésének következtében az Interware tovább erősítette biztonsági és megbízhatósági paramétereit, miközben nőtt a rendelkezésre állás is, hiszen adatforgalma jelentős részét a két peering partner, illetve a hozzájuk kapcsolódó felhasználók teszik ki.

Az új megállapodás létrejöttével az Interware a korábbi 1 Gbit/sec sebességű BIX kapcsolata mellé, belföldi vonalait tovább bővítette újabb 1-1 Gbit/sec összeköttetéssel a két peering partner felé, ennek köszönhetően az Interware megháromszorozta a belföld felé irányuló sávszélességét. Ezzel a műszaki megoldással az Interware Rt., mint vezető szerverhosting szolgáltató a nála elhelyezett több mint 1100 szerver, és az azon tárolt adatok elérését tette gyorsabbá és megbízhatóbbá, ezzel is növelve szolgáltatásainak minőségi színvonalát.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások