Hordozható fotóalbum a Sonytól

Hordozható fotóalbum a Sonytól

2004. március 4. 21:51, Csütörtök
Elkészült digitális fotóinkat közvetlenül fényképezőgépünkről tölthetjük át, majd írhatjuk CD-re a Sony új, hordozható Photo Vault elnevezésű fotótára segítségével.

A kis szerkezet mindössze 226 gramm és méretében, kialakításában leginkább egy discmanre emlékeztet. Ettől nem is jár olyan messze, ugyanis USB kapcsolattal digifényképezőnkhöz csatlakoztatva, 8 cm-es mini CD-R lemezre égethetjük digitális fotóinkat. Emellett a Photo Vault rendelkezik egy olyan kártyafoglalattal, melynek segítségével közvetlenül memóriakártyáról is áttölthetők a képek, bár csak a Memory Stick alapformátumú kártyát és annak változatait (Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo) képes fogadni. Egy mini CD-R lemezre a fotók felbontásától függően kb. 50-200 db kép írható.


Tudása ennyiben nem merül ki, mivel televíziónk hagyományos AV bemenetére csatlakoztatva, beépített fotóalbum funkciójának segítségével lehetőségünk nyílik a képek TV-n való visszanézésére is. Energiaellátásáról hagyományos ceruzaelemek, vagy a hozáadott hálózati adapter gondoskodik.


"A Photo Vault tökéletes útitárs minden digitális fényképezőgép tulajdonosnak" - nyilatkozta Michael Lucas a cég szórakoztató elektronikai részlegének kereskedelmi igazgatója. "Nem kell többé aggódnunk gépünk memóriakártyájának tárolókapacitása, vagy a fotók áttöltéséhez és visszanézéséhez szükséges számítógép megléte miatt. Emelett a mini CD-R formátum a közvetlen archiválást, rendszerezést, vagy nyomtatásra előkészítést is megoldja."

Kijelentéséről a Sony ígérete szerint még az idén meggyőződhetünk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások