A HP piacvezető akar lenni a digitális fényképezőgépek piacán

A HP piacvezető akar lenni a digitális fényképezőgépek piacán

2004. március 5. 19:10, Péntek
A vállalat évi 1 milliárd dolláros nyomtatási és képalkotási programja kiemelt hangsúlyt fektet a digitális gépek fejlesztésére.

A HP közzétett tervei szerint portfoliója frissítésével tör a célul kitűzött vezető pozíció megszerzésére a digitális fényképezőgépek piacán. A frissített kínálat bevezetés előtt álló nyolc új, modern formatervű gépe a HP exkluzív technológiái segítségével fokozza a használati egyszerűséget és bővíti az otthoni felhasználók képfeldolgozási lehetőségeit.

A portfólió megújításának hátterében a HP kapcsolódó kutatási és tervezési tevékenységének erősödése áll: az elmúlt másfél évben a vállalat majdnem megduplázta ez irányú beruházásait. A szükséges fejlesztési forrásokat a cég évi 1 milliárd dollár feletti költségvetésű nyomtatási és képalkotási programja biztosította. A vállalat komoly sikerekre számíthat digitális gépei kiskereskedelmi értékesítésében. A világ kiskereskedelmi egységeinek polcain kínált árukészlet több mint 10 százalékát HP-termékek teszik ki, a cég "kapcsolt" termékcsomagjai rendkívül népszerűek az otthoni felhasználók körében, és a bolti eladóknak szervezett átfogó helyszíni és on-line tanfolyamok is kedvező fogadtatásra találtak az ágazatban. Az oktatási program bemutatja az üzletek munkatársainak az új HP-technológia előnyeit, valamint a rögzítéstől a képmegosztáson keresztül a nyomtatásig tartó folyamat minden lépését lefedő HP-termékek együttműködési lehetőségeit. A tanfolyamok résztvevői később vásárlóiknak is továbbadják az így megszerzett tudást - ezzel is hozzájárulva a forgalom élénkítéséhez.

"Idén a HP még magasabbra emeli a mércét termékeivel a digitális fényképezőgépek piacán. Technikai fejlettség, képminőség és használati egyszerűség szempontjából egyaránt készen állunk a megmérettetésre" - nyilatkozta Vyomesh Joshi, a HP Nyomtatási és Képalkotási Divíziójának alelnöke. "Ha ehhez 115 éven keresztül fakulásálló, fotóminőségű képeket készítő nyomtatási rendszereinket is hozzávesszük, bátran kijelenthetjük, hogy ma már minden feltétel adott ügyfeleink számára a valósághű fotók otthoni rögzítéséhez, megosztásához és kinyomtatásához."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások