Megújult a Viva televízió honlapja

Megújult a Viva televízió honlapja

2004. március 17. 11:13, Szerda
[Btl.hu] Ráncfelvarráson esett át a VIVA honlapja és részben megújult a magyar zenetévé arculata is. Lecserélik az egy éve bevezetett reklám open és close-t, (nyitógrafika, zárógrafika), de ugyanígy újra cserélik az ajánlati blokk bevezetőjét, és néhány blue box technikával készült (stúdióban forgatott, háttérgrafikás) műsor hátterét is.

Az új, felhasználóbarát www.vivatv.hu honlapon pedig ezentúl sokkal többet megtudhatunk a műsorokról, a csatorna műsorvezetőiről és a zenei élet szereplőiről. A VIVA évről évre a legújabb trendekhez igazítja arculatát. Az újítást minden alkalommal egy alapos kutatómunka előzi meg, amikor is feltérképezik azt, hogy melyek a legújabb divatirányzatok s ezek közül melyek népszerűek a fiatalok körében. A kutatás eredménye alapján változik időről időre az ajánló, valamint a reklám nyitó- és záró grafika "Idén ezeket különleges módszerrel, a Mátrix c. film felvételi technikájának egy továbbfejlesztett változatával készítették el. A háromdimenziós arculati elemek - igazodva a VIVA hagyományaihoz - központi elemeként természetesen mozgásban lévő ember szerepel. " - mondta Herszényi Balázs, kreatív vezető.

Változik a legtöbb műsor főcíme, valamint a stúdióban felvett (blue box) produkciók háttere is. Ilyen többek között a MegaWatt, a Hazai pálya, a POParazzi és a különböző slágerlistákat ismertető műsorok. Az Interaktív környezete azonban őszig biztosan változatlan marad.

A www.vivatv.hu oldal a legújabb designtrendek színvilágához igazodik. A Kirowski által tervezett, új struktúrájú kezdőlap háttere kékre változott, áttekinthetőbb lett, s emiatt hamarabb megtalálhatóak valamint gyorsabban letölthetőek az egyes oldalak. A VIVA új, felhasználóbarát honlapján ezentúl sokkal bővebb információhoz juthatnak a szörfölők a műsorokról és a műsorvezetőkről egyaránt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások