Megnyílt a Bluefish jászberényi üzlete

Megnyílt a Bluefish jászberényi üzlete

2004. április 5. 14:20, Hétfő
Jászberényben Balogh György ügyvezető igazgató a Bluefish Computers Kft. második - franchise jelleggel működő - vidéki üzletének megnyitása alkalmából tartott sajtótájékoztatót. A rendezvényen részt vett dr. Magyar Levente, a város polgármestere, illetve Cserta Istvánné, az Oktatási Bizottság elnöke is.

Az új üzlet fiatal tulajdonosai - Galcsik Attila és Deák Mihály - elmondták, hogy nem elsősorban cégekre építenek, mint fő vásárlókörre, de természetesen őket is bármikor szívesen látják és mindenkor az igényeiknek megfelelő minőségi termékekkel, valamint szakszerű kiszolgálással fognak találkozni az üzletben. A várakozások szerint azonban a vásárlók többségét a vékony pénztárcával rendelkező diákok, fiatalok fogják jelenteni, akiknek tanulmányaik, ill. a mindennapi munkájuk során szinte folyamatosan szükségük van számítástechnikai eszközökre.

A 60 négyzetméteres üzletben, amely Jászberény központjában van, a későbbiekben a vásárláson kívül lehetőség lesz nyilvános internet-használatra is a vásárlótérben elhelyezendő gépek segítségével.

A polgármester úr beszédében reményét fejezte ki, hogy az új vállalkozás - utalva a hálózat nevére - "lubickol majd, mint hal a vízben", és minél előbb szeretne találkozni a helyi tulajdonosokkal, valamint a Bluefish képviselőjével is az évente megrendezendő, hagyományos vacsorán, amelyet a 25 legtöbbet adózó jászberényi polgár számára tartanak. Az új üzlet felajánlott egy multimédiás számítógépet az önkormányzatnak, amelyet a polgármester úr elmondása szerint egy rászoruló családnak fognak továbbajándékozni.

A Bluefish hálózat következő vidéki üzlete előre láthatóan Szolnokon nyílik meg május elején.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások