Az AOL internetes valóságshow-t indít

Az AOL internetes valóságshow-t indít

2004. április 15. 18:25, Csütörtök
[Mediainfo] Az AOL az NBC sikeres műsora mintájára saját online szériát indít, amely négy kisvállalkozás tulajdonos egy évét követi a munkás hétköznapokban.

A "The Startup" (Kezdet) alapvetően az America Online kisvállalkozás tulajdonosok számára kialakított szolgáltatásának keretében fog megjelenni, ám az AOL 24 millió előfizetője számára is elérhető lesz. Az új program a vállalkozóknak szóló Enterpreneur Magazin című lappal együttműködésben készül. A műsor nagyban hasonlít az NBC-nél már sikert aratott "The Apprentice"-re, azzal a különbséggel, hogy itt senkit nem rúgnak ki.

Sarah Bernard, az AOL for Small Business vezetője elmondta, hogy az új program nem feltétlen az NBC showját követi, s már régóta talonban volt egy ilyen jellegű műsor. Annyit azonban elismert, hogy az AOL most az NBC által elért sikert próbálja meglovagolni. A "The Startup" négy vállalkozás mindennapjait, sikereit és kudarcait fogja nyomon követni. Bernard elmondása szerint a négy vállalkozást a földrajzi távolság és több más tényező alapján választották ki. Fontos szempont volt, hogy olyan vállalkozások legyenek, amelyekhez a felhasználók kötődhetnek, s nem egy akkora cég, amely eleve 50 millió dolláros befektetéssel kezdett.

Az új program oldala hetente fog frissülni a vállalkozók naplóbejegyzéseivel, havonta pedig az Enterpreneur újságíróinak írásaival. Szintén hetente kerülnek fel videó összefoglalók is. "Ez nem verseny: nem arról szól, hogy ki fog nyerni. Ez a való életről szól" - mondta el Bernard.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások