Startra kész a 48 órás programozási bajnokság

Startra kész a 48 órás programozási bajnokság

2004. április 19. 16:20, Hétfő
Beérkeztek a nevezések az IBM Magyarországi Kft. a magyarországi egyetemek, főiskolák diákjai számára meghirdetett 48 órás programozási bajnokságára.

A kétnapos bajnokság 2004. április 23-én 14 órától 2004. április 25-én 14 óráig tart majd. Helyszíne a Veszprémi Egyetem kihelyezett képzési helye, cím: 8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 33. A kitűzött programozási feladatot SuSE Linux operációs rendszeren, IBM Rational Rose, IBM DB2, IBM WebSphere és Eclipse kompatibilis szoftverekkel, a dokumentálást pedig angol nyelven kell elkészíteni.

A versenyen a diákok 2 korcsoportban 3 fős csapatok nevezésével indulhattak:
  • Az első korcsoportba tartoznak azok a diákok, akik az adott évben egyetemi vagy főiskolai első diplomás képzésben, maximum a 3. évfolyamon tanulnak.
  • A második korcsoportba azok, akik felsőfokú képzésben vesznek részt, és nem tartoznak az első korcsoportba. A versenyre az idén kilenc háromfős csapat jelentkezett. A verseny kapcsán az IBM olyan szakmai segítőket keres, akik szívesen adnak segítséget a versenyzőknek a verseny időtartama alatt az alábbi témakörökben: SuSE Linux, Rational, DB2 és DB2 Extenderek (Spatial, XML, Net Search), WebSphere Studio és Application Server, Eclipse, és Java. Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében bármely versenyző kérésére érkezett válasz központi, minden versenyző által elérhető helyre kerül.

    Kapcsolódó linkek

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások