T-Mobile MDA III

T-Mobile MDA III

2004. június 30. 18:48, Szerda

A T-Mobile hivatalosan is bejelentette a Windows Mobile 2003 alapú MDA III készülékét. A PDA teljes Wi-Fi funkcionalitással, és kihúzható QWERTY billentyűzettel érkezik.

A német illetőségű T-Mobile a jelek szerint egy új kommunikátor piacra dobásán dolgozik. Az MDA III a jelenleg kapható MDA II leváltására készül. A T-Mobile Németországban már a piac 40%-át uralja, és ez már nem az első mobil készülék lesz, ami a cég márkaneve alatt jön ki.

Az MDA II eredetileg egy HTC Himalaya típusú PDA, amelyet például az O2 nevű szolgáltató is árul a saját színeiben, XDA II név alatt. Integrált 802.11b kapcsolattal, kihúzható QWERTY billentyűzettel az eszköz várhatóan szeptembertől lesz kapható.

Ugyan a T-Mobile egyelőre nem sokat árult el az MDA III specifikációiról, azonban a kihúzható teljes billentyűzet, és a 802.11b már biztosnak tekinthető, valamint a Bluetooth támogatás sem zárható ki. Ezenkívül a T-Mobile szerint az MDA III 25%-kal tovább bírja majd egy feltöltéssel, mint az MDA II akkumulátora. Az eszköz várhatóan támogatja majd a BlackBerry email szolgáltatást is.

Az MDA III itthoni megjelenéséről egyelőre nincsenek információk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások