Megjelent az Pathway to Glory N-Gage előzetese

Megjelent az Pathway to Glory N-Gage előzetese

2004. augusztus 12. 16:37, Csütörtök
A Nokia bejelentette, hogy a mobil játékosok letölthetik a 2004 karácsonyán megjelenő N-Gage játék, a Pathway to Glory előzetes verzióját.

A Pathway to Glory színteréül a második világháború szolgál, ahol a játékosok történelmileg hiteles küldetésekre létrehozhatják és vezérelhetik saját szakaszukat, valamint valósidejű csatákba bocsátkozhatnak a világ bármely tájáról származó játékosokkal. A játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy az N-Gage Arena Globális Csatamezőjéhez csatlakozva szövetkezzenek vagy vetélkedjenek egymással, illetve arra is, hogy Bluetooth vezetéknélküli technológia révén hozzanak létre maximálisan hat főből álló helyi hálózatot.

Az ingyenes letöltésen kívül a játékosok baráti körükben is terjeszthetik a játékot. "Az, hogy egy játékot vírus módjára is terjeszthető változatban is kínálunk, tükrözi az N-Gage platform egyedülálló mivoltát" - mondta Ikka Raiskinen, a Nokia Games Business Unit alelnöke. "A rugalmas platform és a fejlett összekapcsolódási képességek révén olyan újításokat is kínálunk, melyek más platformokon nem megvalósíthatók."

A Pathway to Glory előzetese egy egyjátékos küldetést és egy korlátozott számú fegyverekkel, képességekkel és katonákkal megvívott helyi csatát tartalmaz, melyet maximálisan hat, Bluetooth vezetéknélküli technológiát használó játékos játszhat. "Az előzetes csak kedvcsináló. Az, hogy elérhetővé tettük, tükrözi bizalmunkat a játék sikerességét illetően" - mondta Toni Virhiä, a Pathway to Glory vezető producere. "Biztosak vagyunk abban, hogy a játékosok szívesen visszajönnek hozzánk, hogy még többet kapjanak a játékból." - folytatta Virhiä.

A játékosok 2004 szeptemberéig írhatják meg véleményüket a fejlesztőcsapatnak. "Korábban is bebizonyítottuk, hogy milyen nagyra értékeljük a piaci visszajelzéseket" - mondta Raiskinen. "A játékosok megjegyzéseit figyelembe véve folytathatjuk termékeink tökéletesítését." Az N-Gage Arena tagjai a www.pathwaytoglory.com címről tölthetik le a multiplayer üzemmódban, váltakozva is játszható játék akciókkal teli előzetesét.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások