A Nokia bemutatta játékportfoliójának első Capcom játékát

A Nokia bemutatta játékportfoliójának első Capcom játékát

2004. augusztus 24. 11:21, Kedd
A Catan fejtörő stratégiai játékban a résztvevők utak, települések és városok építésében mérhetik össze tudásukat.

A Nokia reményei szerint a Catan stratégiai játék a játékosok széles körének figyelmét felkelti. Ebben országok leigázása és az őslakosok rabszolgasorba döntése helyett az elfoglalt vidéken a civilizációt terjesztő közösségeket hozhatnak létre, és így kell kiszorítani versenytársaikat. A szoftver a taktika, a stratégia, az együttműködés és természetesen a szerencse keverékét nyújtja. A játékkal a Bluetooth vezetéknélküli technológia révén legfeljebb négyen játszhatnak.

"A Catan társasjáték világszerte hűséges rajongótáborral rendelkezik, és minden okunk megvan arra, hogy a Catan N-Gage platformon megjelenő, mobil, többszereplős új változatának rendkívüli népszerűségére számítsunk" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. "Az N-Gage platform a régi és az új Catan rajongók számára egyaránt az erőteljes, stratégiai mobiljáték élményét nyújtja majd."

"A Catan tökéletesen alkalmas arra, hogy az N-Gage platformon az első Capcom játékként megjelenjen" - mondta Kuniaki Tanaka, a Capcom mobilüzlet részlegének igazgatója. "A mobil többszereplős funkciók miatt a Catan játékosainak még többet kell majd gondolkodniuk a küldetésük elvégzéséhez és a civilizáció fejlesztéséhez."

Az N-Gage Aréna ötleteket és tippeket ad az új utak, települések és városok építéséhez szükséges anyagokért kockát gurító játékosok számára. A játék a tervek szerint 2005 elején jelenik meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások