Megjelent a Pathway to Glory N-Gage-re

Megjelent a Pathway to Glory N-Gage-re

2005. január 3. 16:55, Hétfő
A Nokia bejelentette az N-Gage platformra készült, nagy várakozással övezett, és a kritikusok által elismert második világháborús stratégiai játék, a Pathway to Glory megjelenését.

A kizárólag az N-Gage platformon megjelenő Pathway to Glory az online, több szereplős üzemmódban egyedülálló megoldásokat kínál a játékosok számára. "A Pathway to Glory valóban hangsúlyozza az N-Gage platform különlegességét" - mondta Gerard Wiener, a Nokia Hálózati játékmegoldások részlegének igazgatója. "Rendkívül büszkék vagyunk erre a játékra, és arra a munkára, amelyet a Nokia fejlesztői csoportja a Red Lynx-szel elvégezett annak érdekében, hogy megalkossa a világ első mobil, stratégiai játékát."


"A Red Lynx rendkívül elkötelezetten és szaktudásának teljében vállalkozott ennek a forradalmi játéknak a kifejlesztésére" - mondta Toni Virhiä, a Nokia Játékok részlegének producere. "Megértették az N-Gage platformot, és kihasználták annak innovatív tulajdonságait."

A játékosok az N-Gage Arénán keresztül hat játékos részvételével és összesen 48 katonával, illetve számos harci járművel léphetnek kapcsolatba és működhetnek együtt. A Bluetooth vezeték nélküli technológián át a helyi több szereplős üzemmódban akár hatan is összemérhetik erejüket. A Pathway to Glory olyan funkciókat vonultat fel, mint a világ első, mobil, akció közben biztosított kommunikációja, a Field Radio szolgáltatás. A szolgáltatással a játékos az események közben hangüzenetet küldhet társának. Az üzenet pont úgy jut el a címzetthez, mintha a játékosok N-Gage játékgépe rádió adóvevőként működne.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások