Utolsó simítások a World of Warcrafton

Utolsó simítások a World of Warcrafton

2005. január 11. 20:12, Kedd
A Blizzard malmai köz­tu­dot­tan las­san őröl­nek, most vi­szont már szin­te kar­nyúj­tás­nyi­ra van a leg­újabb cso­da. A masszív háló­zati több­játékos őrü­letek legújabb kirá­lya a megje­lenés előtti utol­só fázis­ba ke­rült.

Számos hír szállingózott arról, hogy beindult a World of Warcraft nyilvános tesztelése, de természetesen szinte lehetetlen volt a földi halandók számára kulcsot szerezni akár a béta teszthez is. A régi motoros tesztelők az elejétől követhették a fejlesztést, illetve az Európában is beindult akció keretében a játékot előrendelők között kiosztottak korlátozott számban béta-kulcsokat.

Az európai végső bétateszt angol, francia és német nyelven folyik, melynek első fázisában csak a kiválasztott játékosok, a Blizzard előrendelési akcióban kulcshoz jutottak és a mindenkori zárt Béta tesztelők vehetnek részt. Elsőként a helyi szerverek infrastruktúrát fogják kemény terhelés alatt tesztelni, és induláskor annak rendje-módja szerint meg is bénult az egész.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Amint a rendszer stabilitása lehetővé teszi a tesztelés második fázisa is elkezdődik és még több embert fognak felvenni a tesztelők közé. A bejelentés szerint mindent elkövetnek, hogy a bétás hozzáférések iránti igényeket kielégítsék, de mindig fennáll annak a lehetősége, hogy nem tudják az összes kérést teljesíteni. Emiatt minden érdeklődő játékost arra biztatnak, hogy amint a Final Béta második fázisa elkezdődik, a lehető leghamarabb regisztráljon magának accountot. További részleteket a második fázisról nemsokára mindenki olvashat.

Az európai Blizzard csapata éjjel-nappal dolgozik az ügyön, sőt még a hétvége sem szent most számukra. Magyar részről máris vannak játékosok, akik részt tudnak venni a megmozdulásokban, sőt magyar klán is létezik már (Legio Corvinus), ahol szeretettel várnak minden magyar kalandort.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások