Letölthető a Nokia kígyós játékának 3D-s változata

Letölthető a Nokia kígyós játékának 3D-s változata

2005. január 25. 18:02, Kedd
A világ legismertebb mobiljátékának felturbózott, háromdimenziós változata ingyen letölthető.

A vad finn vidék fagyos bugyraiból kitört a Snakes (kígyók) új nemzedéke N-Gage platformra. A világ legismertebb mobiljátékának ingyenesen letölthető, legfrissebb változata már ismert kérdést vet fel az N-Gage játékgép tulajdonosaiban: vajon ezúttal meddig jutunk el? A játékkal maximum négyen játszhatunk, és Bluetooth kapcsolaton keresztül a komplett Snakes játék egyszerűen átküldhető mások gépére.

"A Snakes minden idők legismertebb mobiljátéka, ezért úgy véltük, hogy ideje bemutatnunk a játék egy új generációját az N-Gage platformon" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. "A Bluetooth-nak köszönhető, egyedülálló terjesztési mód az ingyenes letölthetőséggel párosulva azt eredményezi, hogy gyakorlatilag minden N-Gage tulajdonos élvezheti a lebilincselő játékot, és feltöltheti magas pontszámait az N-Gage Arénába."

A Snakes mélyen az anyagot felépítő atomok, elektronok és kvarkok közötti térbe kalauzolja a játékosokat. Az elemek közt dúló állandó harc a 42 szinten zajló intenzív és időnként idegtépő akció tökéletes hátteréül szolgál. A játékosoknak minden szinten túl kell jutniuk, miközben megtalálják az energiaadagokat, az erővonalak mentén haladnak, és mindig ügyelnek az akadályok kikerülésére. Néhány szint kétoldalú, ahol a játékosnak mindkét irányba figyelnie kell.

A játékot a http://www.snakesoutbreak.com oldalról tölthetjük le.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások