7 megapixel a telefonban

7 megapixel a telefonban

2005. március 9. 23:16, Szerda
Tavaly októberben jelentette be a Samsung a világ akkori legnagyobb felbontású digitális fényképezőgépével egybeépített mobiltelefonját, mely 5 megapixeles felbontásra volt képes. Most azonban 2005-öt írunk, a Samsung pedig úgy gondolta, hogy nem éri be 7 megapixelnél kevesebbel.

A közelgő hannoveri CeBIT apropóján bemutatott SCH-V770 típusjelű készülékben ugyanis egy 7 megapixeles képérzékelő dolgozik. Hátulján egy minőségi Schneider-Kreuznach 3x-os optikai zoomos objektív kapott helyet, autofókusz funkcióval. Kijelzője természetesen 16 millió szín megjelenítésére képes, 2" képátlójú LCD. Egy 32 MB-os memóriakártyát mellékel hozzá a gyártó. A telefonnal videó- és hangfelvétel készítésére is lehetőségünk nyílik, valamint mp3-lejátszóként is használható.


A megdöbbentő tulajdonságoknak azonban itt még nincs vége. A fényképezőgép az előzetes hírek szerint az expozíciós értékek manuális állítására is alkalmas lesz, valamint az élesség beállítása is lehetséges kézi úton. További érdekesség, hogy az objektív elé, külön megvásárolt, nagylátószögű és telekonverter is helyezhető lesz.




A Samsung SCH-V770 megjelenéséről és áráról egyelőre nincs információnk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások