Enemy in Sight - az első képek

Enemy in Sight - az első képek

2005. március 18. 19:45, Péntek
Az aranykezű Illusion Softworks emberei jelenleg épp az Enemy in Sight munkacímet kapott művön dolgoznak. A játék képeit ma tették közzé.

Mint ismeretes, az Illusion Softworks áll a híres Mafia és a Hidden & Dangerous című sorozat mögött, tehát minőségi gondokkal ebben az esetben sem nagyon kell számolnunk. A játék egyébként a közeljövőben játszódó fejlesztett háborús online program lesz, mely a két (valamikori) világhatalom, Oroszország és az Egyesült Államok problémáit tereli hatalmas virtuális harcmezőkre.
Klikk ide! Klikk ide!

2005-ben már természetes, de azért fontos megemlíteni, hogy a gyalogos összecsapásokat 25-féle valóságos harci járműből is szemlélhetjük, ami nem lesz rossz dolog. Bár online játékról van szó, a fejlesztők nem felejtik ki az egyjátékos küldetéseket, ugyanis közel 20 pályán védhetjük meg az amerikai mundér becsületét (persze remélem, a másik oldalon is lehet harcolni). Ugyanakkor ezzel a bejelentéssel a fejlesztők sajnos megint eloszlatták azon pletykákat, miszerint épp a Mafia folytatásán dolgoznának. Az Enemy in Sight a jövő év elején jelenik meg, kizárólag PC-re.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások