A S.T.A.L.K.E.R. kikerült a netre

A S.T.A.L.K.E.R. kikerült a netre

2005. április 1. 21:10, Péntek
A sokak által várt FPS sem tudta elkerülni, hogy illetéktelenek le ne nyúlják és fel ne tegyék a hálóra.

Úgy tűnik, lassan szokássá válik egy jelenség: ha sokat kell várni egy játékra, aminek a megjelenése ráadásul hónapokat csúszik, akkor azt előbb utóbb megszerzi valaki és elérhetővé teszi az interneten.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Ez történt most a S.T.A.L.K.E.R.-rel is, a program 65%-os készültségi állapotában elérhető a neten és a nagyobb fájlcserélő hálózatokon is. Ilyenkor szokás a türelmetlen rajongókat bűnbakként feltüntetni (az eredetileg tavaly év végén megjelenő program kiadási dátuma fél éve folyamatosan módosul, legutóbb februárban jelentették be, hogy a május nem tartható), de természetesen most sem erről van szó. Állítólag egy újságírói tesztpéldány csúszott ki a fejlesztők kezéből, akik legközelebb nyilván óvatosabbak lesznek.

Mielőtt bárki is vad letöltögetésbe kezdene, álljunk meg egy pillanatra! A 65 nagyon messze van a száztól, ezért aki sokat vár ettől a programtól, semmiképp ne nézze meg az ellopott fájlokat. Valószínűleg hemzseg még a hibáktól, de az is könnyen megtörténhet, hogy játszhatatlan, vagy csak parancssorból működnek bizonyos szolgáltatások. Úgyhogy higgyétek el, érdemes még egy kicsit várni.

A játék honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások