Fogadjunk, hogy agyonlőlek!

Fogadjunk, hogy agyonlőlek!

2005. április 14. 14:47, Csütörtök
Ha a Kylotonn Entertainment fejlesztőcsapat tartja a szavát, még tavasszal megérkezhet a Bet on Soldier.

A Digital Jesters kiadásában megjelenő játék hagyományos, többjátékos-központú fps-ként fog bevonulni a köztudatba. Ezt a tételt a fejlesztők azzal a különleges tulajdonsággal próbálják érdekesebbé tenni, hogy egy-egy csata elején fogadhatunk, hányat kapunk el az ellenfél csapatából. Ha megnyerjük a fogadást, a nyereményből tudunk karakterünk felszerelésén fejleszteni, új páncélokat, fegyvereket vásárolni.

Többjátékos módban egyszerre 32 ember lőheti agyon egymást, de a net nélküli próbálkozók sem maradnak játék nélkül, a single verzió természetesen nem marad ki a programból.


A program grafikájáért egy saját fejlesztésű, KT-nek nevezett motor felelős, a képek szerint nem is teljesít rosszul. A játékot fejlesztő Kylotonn korábban 4X Studio néven készítette az Iron Storm című munkát, ami a viszonylag jó és ötletes megjelenítés mellett hibamennyiségéről vált hírhedtté. Reméljük, a fejlesztők ez alkalommal nem kapkodják el a tesztelést, mert nincs rosszabb annál, ha egy játék már attól lefagy, ha kilépünk a menübe.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Bet on Soldier hatalmas pályákat ígér, Európában, Kubában (remélem, lesz tengerpartos pálya) és Alaszkában. A játék hivatalos infója szerint "Ez a háború más... Nem vallási konfliktus vagy területi követelés indította el. Senki sem tudja, miért kezdődött". Úgy legyen.

A játék honlapja

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások