Possession - brutálhorror a Blitztől

Possession - brutálhorror a Blitztől

2005. május 9. 16:51, Hétfő
Az amerikai horrormánia újabb gyöngyszemet termel, a Blitz Games a korábbiaknál is durvább horrorjáték fejlesztésébe fogott.

Éppen mai hír, hogy az amerikai mozik idén nyáron 12 horrorfilmet mutatnak be, éppen kétszer annyit, mint tavaly ilyenkor. Történt ugyanis, hogy tavaly olyan nagy sikere volt az összes horrorfilmnek, hogy idén mindenki harapni akar ebből a tortából is. A látványos növekedés a komolyabb pszichológusokat is gondolkodásra késztette, akik azt találták okként megnevezni, hogy az amerikaiak így vezetik le az iraki háború okozta frusztrációjukat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen a folyamatnak a játékiparra is hatása van, sorra várhatóak az egymásra licitáló horrorjátékok. A Blitz Games már be is jelentette saját versenyzőjét, a Possessiont, amelynek megjelenése ugyan csak 2007-ben várható, és gyakorlatilag a négy képen kívül semmilyen hivatalos információ nem jelent meg, jól példázza, milyen is lesz egy horrorjáték két év múlva. Sajnos a képekről az derül ki, hogy a jenkik már megint azt hiszik, hogy a még több az még jobbat is jelent.

A játék honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások