Űrhajós látványosságok az EgoSofttól

Űrhajós látványosságok az EgoSofttól

2005. június 19. 19:16, Vasárnap
A német EgoSoft állítólag új grafikai etalont kíván létrehozni az X3: Reunion című programmal. A fejlesztők - állításuk szerint mindent kihajtanak a DirectX 9-es technológiából.

A képek meglehetősen markáns módon mutatják be az új, értelemszerűen X3 grafikai motor (vagy persze a Photoshop) képességeit, tehát lehet valami abban, amit az Ego állít. Mindenesetre a gyönyörű grafika önmagában még kevés az üdvösséghez, hacsak nem fizetős techdemónak szánják (volt már rá példa, ugye).

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Reunion egyébként egy ismert sorozat harmadik darabja, az első még 1999 júniusában látott napvilágot, X: Beyond the Frontier néven. Az Ego célja már akkor is az volt, hogy az Elite sorozat régi dicsőségét másolja le (mint talán emlékeztek rá, az eredeti Elite 1984-ben készült, s azóta már rengeteg gépen megjelent már, itthon a Commodore 64 verzió volt a legismertebb). Ráadásul a készítők az első két részben igazán gyönyörű grafikát varázsoltak elénk. Tehát minőségi ősökben nincs hiány, a képek jól mutatnak, már csak őszig kell kibírni és meglátjuk, mi válik valóra a meglehetősen fellengzős ígéretekből.

A játék honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások