Lada - a ronda grafika nem segít

Lada - a ronda grafika nem segít

2005. június 20. 17:17, Hétfő
A Lada személygépkocsik idehaza is jó nagy rajongótáborral rendelkeznek. De még egy rajongó is látja (talán csak ő igazán): a Lada Racing Club bizony ronda.

A közelmúltban már értekeztünk az egyre erősebben nyomuló orosz játékiparról. Várható volt, hogy olyan kultusztárgyak, mint pl. a Lada sem kerülhetik el a sorsukat, de ennél talán többet érdemeltek volna. Bár a fejlesztő, Geleos Media csapata csak jövőre ígéri a megjelenést, a játék grafikája már tavaly sem rúgott volna labdába, még a PlayStation2 játékok között sem. A programban természetesen illegális utcai autóversenyeken vehetünk részt Moszkva utcáin és persze Lada autókban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A mellékelt képeken előre renderelt hátterek előtt részletszegény autók pöffeszkednek, érdemes megnézni például az első fényszórók kialakítását. Ha ezt a produktumot az év vége felé megjelenő NFS: Most Wanted-hoz hasonlítjuk, jól látható, hogy a Geleosnak bőven van még mit javítania a játék grafikai motorján, ha nem akarja, hogy a konkurencia a földbe döngölje. Mert így bizony nem érdemel mást.

A játéknak és a fejlesztőknek persze honlapjuk sem létezik. Remélhetőleg, mirea Lada Racing Club a végső fázishoz érkezik, már nem lesz ennyi kritizálni való a Geleos munkájában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások