Mickey Rourke újból a rivaldafényben

Mickey Rourke újból a rivaldafényben

2005. június 25. 11:34, Szombat
A ’80-as években szexszimbólum, a ’90-es években kokainfüggő alkoholista botrányhős, 2004-ben nagy visszatérő. Egy mondatban így lehetne összefoglalni Mickey Rourke karrierjét.

Olyan filmekkel lopta be magát a nők szívébe, mint a klasszikus 9 és fél hét, Fehér Orchidea, Harley Davidson és Marlboro Man, Johnny, a jóarcú vagy az Angyalszív. Utána következett egy hatalmas hullámvölgy. Először a Volt egyszer egy Mexikó egy mellékszerepében, majd a Sin City című kultfilm egyik (a kritikusok és a közönség által is a legjobbnak minősített) főszerepében brillírozott.



Úgy tűnik Hollywood bizalma is visszatért, hiszen egyre több főszerepet kap. A legújabb filmje egy megtörtént eset alapján készült. A címe Domino és a modellből lett fejvadász Domino Harvey életét dolgozza fel. A női főszerepet Keira Knightley játssza, akinek idén ez "csak" a második filmje.

A film forgatásában maga Domino Harvey is aktívan közreműködött, de múlt héten holtan találták a fürdőszobájában. A pénteki gyászszertartáson a film összes szereplője is részt vett, és a hírek szerint Mickey Rourke nagyon megható beszédet tartott.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások