Igazi csemege a rajongóknak a Doom-filmben

Igazi csemege a rajongóknak a Doom-filmben

2005. július 20. 23:14, Szerda
Ötletes ajándékkal kedveskednek a Doom rajongóinak a világ talán legnépszerűbb videójátékából készült szuperprodukcióban.

A játék ugyebár FPS típusú (First Person Shooter, azaz a játékos a figura szemszögéből irtja az ellenséget) - nos, a cselekmény során van egy ötperces jelenet, amelyben a kamera átmegy FPS-üzemmódba, és a nézők teljesen a játékban, azaz a filmben érezhetik magukat.


"Ebben a részben az általam játszott rohamosztagos, Grimm, egy félhomályos folyosórendszeren küzdi át magát, és persze minden fegyveréből osztja az áldást" - magyarázza a karaktert alakító Karl Urban. "Ez a film egyik legfélelmetesebb jelenete, mert a néző teljesen azonosulni tud Grimmel, aki alig tudja elhárítani a démonok támadását. Amikor visszanéztük a kész jelenetet, én is majdnem frászt kaptam, ugyanis a forgatáson fogalmam sem volt arról, milyen félelmetes trükköket pakolnak majd ebben a részbe. Ez a jelenet tökéletesen visszaadja a Doom 3 hangulatát, a nézők egy része szerintem a szék alól fogja nézni!".

A filmet novemberben mutatják be a hazai mozikban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások