Olajmágnások a mozivásznon

Olajmágnások a mozivásznon

2005. augusztus 2. 14:25, Kedd
Immáron biztossá vált, hogy mozifilm készül a 80-as évek egyik sikersorozatából, a kis hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendő Dallas-ból.

A tévésorozat története egy milliomos olajmágnás család élete körül bonyolódott. Patrick Duffy, Larry Hagman, Linda Gray. Így talán semmitmondó nevek, de ha azt mondom, hogy Bobby, Jockey vagy Samantha Ewing, bizonyára sokan felkapják a fejüket.

A sorozat tévétörténelmet írt, így nem csoda, ha a mostanában látszólag ötlethiányban szenvedő producerek hozzányúlnak a sorozathoz. Rendezőnek a jelen pillanatban a Jennifer Lopez főszereplésével készült Anyád napja című romantikus komédiával anyagi sikerben úszkáló Robert Luketic-et választották. A rendező állítása szerint a sorozaton nőtt fel és alig várja, hogy belevágjon a munkába.



A szereplők egyenlőre nem ismertek, de felmerült Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones és John Travolta neve is. Impozáns névsor, bár ez még puszta találgatás. Érdekesség, hogy Brad Pitt játszott az eredeti sorozatban is. 1987-ben bukkant fel és három részben alakította a fiatal Lucy kedvesét.

Reméljük nem csak hasznot akarnak húzni egy jól bejáratott névből.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások