Újabb Frank Miller képregény-film a láthatáron

Újabb Frank Miller képregény-film a láthatáron

2005. augusztus 17. 10:28, Szerda
Frank Miller neve az igazi képregény-rajongók körében ismerősen csenghet. Egyedi látásmódú és különleges képi világú történetei rengeteg rajongót szereztek világszerte.

Immáron kishazánkban is kapható Sin City-sorozatának első száma. Ha valaki kíváncsi, vajon milyen lehet egy igazán dark-os képregény, az rohanjon a legközelebbi képregény-boltba és vegye is meg. A mozis társadalom a képregény-guru nevét Robert Rodriguez-nek köszönhetően ismerhette meg, hiszen ő készítette el a már említett Sin City füzet filmváltozatát, mely azonnal kultstátuszba került.


Zack Snyder

A siker után senkit nem lepett meg, hogy bejelentették a "Sin City" folytatását. A mai hírek szerint azonban egy másik Frank Miller képregény is vászonra adaptálódik. A címe "300". A filmet október közepén kezdik majd forgatni a szerző hathatós felügyelete mellett. A képregények története 300 spártai harcosra fókuszál, akik Leonidas király vezetésével mindhalálig harcolnak a perzsa Xerxes király és csapatai ellen. A helyszín a thermopülai csata, mely i.e. 481-480 között zajlott.

A rendező a "Holtak hajnala" direktora, Zack Snyder lesz. Egyenlőre egy szereplő neve került nyilvánosságra, ő pedig a "Lara Croft: Az élet bölcsője" és "Az operaház fantomja" filmekben domborító Gerard Butler.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások