Friss képek az Age of Empires 3-ból

Friss képek az Age of Empires 3-ból

2005. augusztus 18. 14:59, Csütörtök
Az Ensemble Studios őszre ígéri a játék megjelenését. A képeket nézve szerencse, hogy nem kell tovább várnunk.

Age of Empires 3. Az első két rész mérföldkőnek számít a valós idejű stratégiák világában, a játék diadalmenete 1997 októbere óta töretlen. Az új rész idén ősszel érkezik a boltok polcaira, ami azt jelenti, hogy az Age of Mythology 2002 októberi megjelenése óta az Ensemble szakemberei kizárólag ezzel a játékkal foglalkoztak.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Elsősorban kapunk egy új grafikus motort (ez az előző rész óta eltelt idő függvényében egyértelmű volt), aztán a történet az Age of Empires: Age of Kings fejezet folytatása, azaz európai uralkodókként kell az új világot leigáznunk, megelőzve egyéb nemzeteket. Mindehhez kellő mennyiségű újratervezett egységet kapunk. A leglátványosabb összecsapásokra persze a viszonylag modern ágyúkkal felszerelt hadihajókkal számíthatunk. A játékmenet vélhetően tovább csiszolódik, miként az első két rész között is ez történt, így jóval okosabb mesterséges intelligenciára bizton számíthatunk.

Természetesen a legnagyobb előrelépést a grafikus motor jelenti. A fejlesztők szinte fotorealisztikus minőségre törekedtek, ami a különböző képeket és videókat látva talán sikerült is (persze mindenki zsírúj videókártyáért fog rohanni a boltba). A fény-árnyék megjelenítés, a színek egyensúlyozása (valós időben), a vízfelszín megjelenése valószínűleg újra etalonná teszi az Age of Empires 3-at, ehhez "már csak" egy izgalmas játékmenet és egy könnyen kezelhető játékfelület kell, és kész is a 2005-ös év stratégiai játéka.

A játék honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások