Chris Tucker nincs Csúcsformában?

Chris Tucker nincs Csúcsformában?

2005. augusztus 21. 13:24, Vasárnap
Jackie Chan Ázsia legsikeresebb és legkedveltebb színésze. Hazájában utcát neveztek el róla, megjelenése kisebb népünnepélynek számít Ázsiában és Hollywoodban is igazán komoly karriert futott be.

Ám ez a karrier igencsak hullámzó: úgy tűnik Amerikában nem szeretik „magányos hős”-karakterét. „A medál”, a „80 nap alatt a Föld körül”, „A szmokinger”. Mindegyik bukás volt. De ha kap egy amerikai partnert… „Csúcsformában 1-2”, „Új csapás”, „Londoni csapás”: kasszasikerek. Nem meglepő, hogy első, igazi amerikai sikere hamarosan trilógiává bővül. Vagy mégsem?

Brett Ratner, az első két rész rendezője és Jackie készen állnak. Már csak Chris Tucker a „gyenge láncszem”. A nagydumás zsarut játszó sztár eddig ugyanis nem bólintott rá az új részre. És mi lehet az oka? Senki nem tudja. A „Csúcsformában 2” óta nem forgatott filmet és nincs hír arról sem, hogy a harmadik részen kívül más szerep is várna rá.


Chris Tucker

A rendezőnek is jól jönne egy kasszasiker. Legutóbbi filmje, a Pierce Brosnan főszereplésével készült „Az utolsó gyémántrablás” nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ráadásul a legfrissebb hírek szerint itt is egyszerre akarják leforgatni a harmadik és negyedik részt. Lehet, hogy Jackie-nek egyedül kell szembenézni a megpróbáltatásokkal? Vagy talán új társat kap? Hamarosan kiderül, hiszen a készítők tartani szeretnék a 2006-os bemutatót.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások