Half Life 2 érdekességek

Half Life 2 érdekességek

2005. augusztus 29. 20:50, Hétfő
A Valve és az Electronic Arts igyekeznek a játékosok kedvében járni. Főként a Half Life 2 játékosoknak ajánljuk figyelmébe a mostani információkat.

Kiderült például, hogy két héten belül minden HL2-tulajdonosnak elérhetővé teszik a Steam rendszeren keresztül a Lost Coast nevű pályát, illetve a Day of Defeat: Source kiadását is. Ezen kívül kiderült még az is, hogy az Aftermath kiegészítő egy vadonatúj mesterséges intelligenciával fogja felvértezni a játékot, ezáltal ellenfeleink komolyabb támadásokat is tudnak majd ellenünk intézni, mivel akár össze is foghatnak majd ellenünk. Visszatér a tavalyelőtti E3-as videókból már megismert Hydra nevű lény, amelyet valamilyen oknál fogva kihagytak az eredeti játékból, azonban most az egyik kiegészítés tartalmazni fogja.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Lost Coast pálya formáját követve a Valve háromhavonta kíván frissítéseket kiadni az alapjátékhoz, amelyeket évente dobozos formában is megjelentetnek, kímélve ezzel az alacsony sávszélességű internet hozzáféréssel rendelkezők idejét. A Steam rendszert teljesen átépítették és optimalizálták, amelynek fejlesztése még mindig nem ért véget, így további javításokra is számíthatunk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások