Jason Statham bérgyilkosként

Jason Statham bérgyilkosként

2005. szeptember 13. 19:24, Kedd
Jason Statham lassan igazi akciósztárrá növi ki magát. Legújabb filmje, A szállító 2 anyagilag rendkívül sikeresnek mondható és a hírek szerint ezen a jól kitaposott ösvényen kíván tovább haladni.

A Lions Gate stúdió a kopaszodó színészt kívánja legújabb Crank című akciófilmjének főszerepében látni. A film egy bérgyilkos egynapos ámokfutását mutatja majd be. A történet szerint a Statham alakította gyilkos versenyfutásba kezd az idővel, mikor kiderül, hogy egy gyorsan ölő méreg került a szervezetébe és csak egy napja van hátra. Minden erejével a felelősöket kutatja, valamint próbálja saját és barátnője életét is megmenteni.


Jason Statham rosszfiúként a Mobil című filmben.

A filmet októberben kezdik forgatni Los Angelesben. A mozit a forgatókönyvet is jegyző Mark Neveldine - Brian Taylor páros rendezi majd, akiknek ez lesz első próbálkozásuk a kamera mögött.

Statham idén nem csak A szállító folytatásában lesz látható. Év végén mutatják be a Guy Ritchie rendezésében készült Revolver című filmjét, melyben Ray Liotta lesz a partnere. Ezen kívül, amint arról már beszámoltunk főszereplője lesz Uwe Boll Dungeon Siege című játék filmadaptációjának.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások