Julia Roberts unokahúga filmet forgat

Julia Roberts unokahúga filmet forgat

2005. szeptember 15. 18:21, Csütörtök
Julia Roberts Hollywood egyik legnagyobb sztárja, míg Eric Roberts többnyire B-kategóriás filmekben domborít. Mint az köztudott a két testvér nagyon rossz viszonyban van egymással, mivel Ericet zavarja nővére sikere, míg ő a kutyát sem érdekli. Most a Roberts-család új tagja döntött úgy, hogy szerencsét próbál a filmek világában.

Ő pedig nem más, mint Eric 14 éves lánya, Emma Roberts. A Warner Bros ugyanis őt szemelte ki új családi mozijuk, a Nancy Drew: The Mystery in Hollywood Hills főszerepére. A film alapjául Carolyn Keene Nancy Drew-sorozata szolgál majd.


A büszke nagynéni

A forgatókönyvíró, Tiffany Paulsen a sorozatból a három fő karaktert, Nancyt, Besst és George-ot emeli át a filmváltozatba. A történet szerint Nancy édesapjával Los Angelesbe utazik, hogy kedvenc színészének megoldatlan halálesetében "nyomozzon". Ám Hollywoodban mások a törvények és a lány komoly akadályokba ütközik.

A Warner Bros stúdiónak ez a film lesz az ötödik Nancy Drew mozija. Az előző négyet 1930-ban forgatták le és mindnek William Clemens volt a rendezője. A mostani filmet Andrew Fleming vezényli majd, ám a forgatás megkezdésének időpontjáról nincs hír.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások