Konzolos stratégiát fejleszt a Digital Reality

Konzolos stratégiát fejleszt a Digital Reality

2005. szeptember 20. 23:42, Kedd
A CDV Software Entertainment AG és a budapesti központú Digital Reality szoftverfejlesztő cég bejelentették, hogy közös konzol-projektet indítanak.

A társulás célja új, közösen tervezett és fejlesztett stratégiai játékok elkészítése a következő generációs (next-gen) konzol piacra. "Mi a CDV-nél nagy lelkesedéssel tekintünk a next-gen konzolokkal kapcsolatos kihívások elé, hogy a valóban versenyképes stratégiai címekkel minél jobban kihasználjuk azok jelentős erőforrásait és kiszolgáljuk várható közönségét" mondta Teut Weidemann, a CDV műszaki igazgatója. "Tervünk, hogy a PC-s stratégiai játékok készítésében és kiadásában lévő nagy tapasztalatunkat kiaknázzuk és ezen képességeink birtokában végre élvonalbeli stratégiai élménnyel szolgáljunk azoknak, akik szerint ez a terület kizárólag a PC-s játékok birodalma."

"A CDV és a Digital Reality társulása kivételesen jó együttműködés és társulás is egyben, hiszen mindkét cég elkötelezte magát a vállalkozás sikere mellett" - számolt be Peller András, a Digital Reality ügyvezető igazgatója. "Úgy látjuk, hogy ez a következő logikus lépés a stratégiai játékok piacán való terjeszkedés érdekében, és a közös fejlesztésekkel tovább fogjuk emelni a játékosok által a konzolra készített stratégiai játékokkal szemben elvárt minőséget."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások