Van képünk hozzá: Doom

Van képünk hozzá: Doom

2005. október 5. 21:00, Szerda
Talán nincs olyan játék, melyet nagyobb tisztelet és szeretet övezne, mint az FPS-ek egyik atyját, a Doom-ot. Bár igazi stílusteremtőnek számít eddig nem mert senki filmet készíteni belőle.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a Doom előzetese nemrégiben került a nyilvánosság elé. A rajongókat nagyon megosztották az első képkockák. Voltak, akik egyedi újdonságként üdvözölték a filmben használt FPS-nézetet, míg mások épp ez ellen ágáltak. Mindenesetre a bemutató közeledtével folyamatosan jönnek az információk és képek. A film előzetese után valószínűleg a képek is megosztják majd a rajongókat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Mars egyik távoli kutatóállomásán valami baj történt. Megszűnt minden kutatás. A kommunikáció megszakadt. És az a néhány üzenet, ami mégis átjön, nem igazán bíztató. Ötös szintű karantén lép érvénybe, és az egyetlen, ami ki- és bemehet, az a Gyorsreagálású Harci Osztag - vagyis tetőtől talpig felfegyverzett, kőkemény tengerészgyalogosok egy csapata, akiknek tűzereje bármiféle ellenség semlegesítésére elegendő� vagy legalábbis eddig azt hitték. Az Odluvai állomáson folytatott kutatásokkal a tudósok akaratlanul is átléptek egy határt, és elszabadult a pokol. Ismeretlen eredetű, rémséges szörnyek légiója áll lesben minden fal mögött, és ólálkodik a telep számtalan termében és alagútjában, legyilkolva a még életben lévő embereket. Miután lezárták a Föld felé vezető átjárót, a Főtörzsnek, Kaszásnak és csapatuknak minden rendelkezésre álló fegyvert be kell vetniük - sőt, olyanokat is, melyeket útközben szednek össze - hogy teljesítsék a parancsot: semmi sem juthat ki élve.

Mint olvasható a filmhez teljesen új történetet kreáltak. De vajon mennyire fog ez tetszeni a rajongóknak? Október 21-től kiderül.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások