Új Xbox 360 játékok az X05 konferencián

Új Xbox 360 játékok az X05 konferencián

2005. október 6. 18:46, Csütörtök
A Microsoft számos új, a jövő hónapban az Xbox 360-nal együtt megjelenő játékot fedett fel az Amszterdamban tartott X05 konferencián.

A Microsoft ígérete szerint a karácsonyi játékpiacon már ott lesz többek között a Kameo: Elements of Power akció-kaland, valamint a Perfect Dark Zero lövöldözős játék. Mindkét szoftver a Microsoft tulajdonát képező Rare játékfejlesztő-cég égisze alatt fog kijönni. Az Electronic Arts már korábban jelezte, hogy öt játéka, a Need for Speed Most Wanted, a FIFA 06: Road to FIFA World Cup, az NBA Live 06, a Tiger Woods PGA Tour 06, valamint a Madden NFL 06 is kapható lesz már a konzol november 22-i tengerentúli megjelenésekor. Természetesen más fejlesztők is jelen lesznek a piacon még az ünnepek előtt, például a Blizzard Creations független cég Project Gotham Racing harmadik részével rukkol elő a vásárlási csúcsidőszakban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A vállalat szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a következő hetekben további játékokra is lehet majd számítani. David Reid, a Microsoft platform marketing osztályának vezetője szerint cége azért nem fedte fel a többi, hamarosan megjelenő játék címét mert azok még a végső tesztelési szakaszban vannak. Reid úgy nyilatkozott a Gamespot oldalán, hogy 15-20 játék lesz elérhető az Xbox 360 indulásakor, amelyet még vagy fél tucat újabb követ az év végéig. Amikor az eredeti Xbox 2001 debütált, még 10 játék sem volt a kínálatban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A cég 2006 nagy Xbox 360 durranásai között előként említette meg a kasszasikernek számító Grand Theft Auto alkotóit soraiban tudó Real Time cég Crackdownra keresztelt alkotását. A további 2006-ra tervezett játékok között van még az Epic Games Gears of Warja, a Silicon Night, illetve a BioWare gondozásában megjelenő Too Human és a Mass Effect is. Szintén nemrég számoltunk be, az új Wolfenstein játékról, mely először Xbox 360-on lesz elérhető, azonban megjelenésének pontos dátumáról még nem érkezett hír.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások