Filmsorozat a Sin Cityből?

Filmsorozat a Sin Cityből?

2005. október 24. 17:55, Hétfő
A Miramax vezetői, a Weinstein fivérek, úgy tűnik a televíziók felé fordulnak. Természetesen nem vonulnak ki a mozifilmek piacáról, csupán két sorozat elindítását vették tervbe.

Az első az Igazából szerelem rendezőjének, Richard Curtisnek tollából származó The No. 1 Ladies' Detective Agency. A sorozat egy botswanai nő kalandjait mutatja be. A főállásban magánnyomozóként tevékenykedő asszony első, pilot epizódját a Hideghegy-et és Az angol beteg-et is rendező Anthony Mighella készíti el.


A második sokkal nagyobb érdeklődésre tarthat majd számot. A Frank Miller kultképregényéből készített Sin City - A bűn városa is sorozattá fejlődik. A Robert Rodriguez rendezésében készült film azonnal klasszikussá vált és a tervek szerint trilógiává válik majd. A képregényből készült tévésorozat első, pilot epizódját a tervek szerint jövőre, a film második része után mutatják be.

A készítők, szereplők, valamint a történetek egyelőre nem ismertek. De a hírek szerint Frank Miller is besegít majd a sorozatba, sőt, pár részt csak ennek a kedvéért készít el!

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások