World Cyber Games 2005 hamarosan

World Cyber Games 2005 hamarosan

2005. október 25. 17:55, Kedd
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg idén is a World Cyber Games találkozót, amely a világ legnagyobb videójáték versenysorozata.

A kvalifikációk már mindenütt lezajlottak, így semmi akadálya nincs, hogy idén november 16-tól 20-ig összegyűljenek a földkerekség legjobb játékosai. A helyszín - mint minden alkalommal - ezúttal is Szingapúr lesz. Az esemény hivatalos honlapján igen részletes beszámolókat és információkat olvashatunk, így az érdeklődők mindenről pontos információkat szerezhetnek.


Azt nem árt tudni, hogy idén 67 ország több mint 700 versenyzője fogja összemérni erejét a virtuális világban. Milyen játékokkal? Lesz itt Counter Strike, Fifa 2005, Need for Speed Underground 2, StarCraft, Halo 2, Warcraft 3 és még számos más játékprogram is. Aki pedig nem jutott ki az is élőben tudja követni az eseményeket, hiszen a honlapon keresztül a WCG TV-t nézve semmilyen fontos történésről nem maradhatunk le. Ezen felül pedig megismerkedhetünk a WCG legendáival (akik egy-egy témakörben nyertek már bajnokságot, és később meg is sikerült védeni címüket), valamint az adott évek sztárjátékosaival.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások