Sam Fisher bekattant?

Sam Fisher bekattant?

2005. november 3. 16:17, Csütörtök
Elindult a Splinter Cell készülőfélben lévő negyedik epizódjának reklámhadjárata.

Az Ubisofttól megszokott módon természetesen ismét találkozhatunk ködösítésekkel és elvarratlan szálakkal. Azonban nagy meglepetésre ezúttal maga a főhős, Sam Fisher is a gonosz bőrébe bújik. A most beindított Beware Sam Fisher oldalnak már a nevéből is kitűnik, hogy a világ legjobb lopakodó kémjétől ezúttal óvakodnunk kell.

A történet szerint Sam papa 23 éves Sarah névre hallgató lányát egy 21 éves ittas sofőr halálra gázolja, amint hazafelé sétál. Joe Boyd a sofőr (ahogyan az a való életben is lenni szokott) könnyű sérülésekkel vészeli át a balesetet, majd az eljárás során előzetes letartóztatásba helyezik. Sam azonban a lánya koporsójának látványától teljesen átváltozik. Bankrablások sorozatát viszi véghez, melynek következtében elbocsátják eddigi állásából. Az akciókat végig úgy követi el, hogy nem rejtőzik álarc vagy maszk mögé és a biztonsági kamerák miatt sem zavartatja magát különösen.


Az utolsó esetkor azonban megvárta, míg az elfogására indított szervek a helyszínre érnek és a túszokból élő védelmet kerítve maga köré kisétált és feladta magát. Természetesen hűvösre teszik, azonban a bankrablások során szerzett 4 millió dollárról semmit nem mond. Akit érdekel a folytatás, annak érdemes szétnéznie a honlapon.

A játék honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások