Sony Cyber-shot DSC-T9 bejelentés

Sony Cyber-shot DSC-T9 bejelentés

2005. november 7. 13:23, Hétfő
Bejelentette a nemrég részletesen is bemutatott DSC-T7 utódját a Sony.

A legszembetűnőbb újítás kívülről, hogy a kezelőszervek visszatértek megszokott helyükre, a gép hátuljának jobb oldalára. Emellett a dizájnon is csiszoltak egy keveset, ha lehet még ízlésesebb lett az ultravékony készülékház.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A beltartalmat érintő legnagyobb újítás, hogy az immár 6 megapixeles érzékelőt kiszolgáló f3.5 - 4.3 fényerejű, 1 cm-es makróképességű rejtett optikát kategóriájában egyedülálló módon képstabilizátorral látta el a gyártó. Ez a tulajdonság, illetve hogy a CCD érzékenysége immár ISO 64 és ISO 640 között állítható, számtalan szituációban lehetővé teszi a beépített vaku használatának mellőzését, ami élvezhetőbb, hangulatosabb fotókat eredményez szinte minden esetben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A képstabilizátor plusz fogyasztása ellenére egy feltöltéssel nagyjából 240 kép elkészítését teszi lehetővé a mellékelt Litium-ion akkumulátor. A 38-114 mm gyújtótávolságú képeket átnézeti kereső híján a megszokott, 2,5 colos LCD-n komponálhatjuk meg, visszanézésre pedig a korábbi modellekből ismert effektezett, zenés slideshow formájában is lehetőségünk nyílik.

A Sony Cyber-shot DSC-T9 megjelenése januárban várható, nyitóára 450 dollár körül lesz.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások