Wesley Snipes végképp B-kategóriás lett?

Wesley Snipes végképp B-kategóriás lett?

2005. november 11. 20:09, Péntek
A kultfilmnek számító New Jack City volt az első film, amely megmutatta az addig többnyire vígjátékokban domborító Wesley Snipes keményebb oldalát. Az 1991-es filmet Mario Van Peebles rendezte.

Most újból összeáll a duó egy thriller elejéig. A Hard Luck munkacímet viselő három szálon fut, amelyek egy ponton összekapcsolódnak majd. Az első történet egy alkoholcsempészt, a második egy sorozatgyilkost, míg a harmadik egy drogkereskedőt helyez a középpontba. Snipes az egykori drogkereskedőt alakítja, aki megpróbál jó útra térni, ám egy napon rejtett kábszert talál és nem tud ellenállni a kísértésnek.


Snipes a kultfilmnek számító New Jack City-ben

Snipes társa a szebb időket is megélt Cybill Shephard lesz. A 2000 óta csupán tévéfilmekben feltűnő színésznő Casst, a külvárosi háziasszonyt alakítja, aki múltjában egy gyilkos titkot rejteget.

A film történetileg érdekesnek is tűnhet, ám sajna a készítők személye kétkedésre adhat okot. Snipes a Penge-trilógián kívül mostanában semmi emészthető produkcióval nem jelentkezett. Legutóbbi, 7 másodperc című akcióját azonnal B-kategóriássá minősítették és a videótékák polcaira száműzték. Cybill Shephard felett szintén eljárt az idő, Peebles pedig abszolút másodvonalbeli rendező lett.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások