Steven Spielberg folytatásos tervei

Steven Spielberg folytatásos tervei

2005. november 13. 16:33, Vasárnap
Steven Spielberg, a világ egyik leghíresebb rendezője, egy, a Dél-KAliforniai Egyetemen tartott előadás keretein belül hozott nyilvánosságra pár részletet jövőbeni filmterveiről.

"Jelenleg a Jurassic Park IV forgatókönyvén dolgozik az írókkal" - nyilatkozta az egyik hallgató. "Spielberg azt mondta, hogy a filmet ismét egy nagy dinoszauruszos nyitánnyal kezdik, ahol egy csapat motoros menekül a Raptorok elől." A másik nagy projekt, amiről beszélt, az Indiana Jones IV volt. Erről azonban nem sok mindent árult el. Talán azért, mert ebben a filmben csak rendezőként vesz részt, és jelenleg Lucas és Nathanson még a forgatókönyvön dolgoznak. Annyit azonban leszögezett, hogy Harrison Ford biztosan visszatér a kalandvágyó régész szerepében. Érdekességként megemlítette még, hogy Lucas tervez egy 3D-s Indy-filmet.

"Megemlítette, hogy egyszer majd szeretné feldolgozni egyik első filmjét, a Sugarlandi hajtóvadászat-ot." Addig is, míg ezek el nem jönnek, tűkön ülve várjuk a München című drámáját, melynek a napokban jött ki az első, hivatalos plakátja.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások