Magyarokkal a World Cyber Games 2005

Magyarokkal a World Cyber Games 2005

2005. november 18. 16:02, Péntek
A grandiózus e-sport verseny finisében, Szingapúrban, hazánk legjobbjai is csatába szállnak a győzelemért.

2005. októberében hazánkban is lezajlott a World Cyber Games kvalifikációs versenysorozata, és döntője, melynek győztesei részt vesznek a 420 ezer dolláros összdíjazású szingapúri döntőben. A magyar válogatott fő támogatója a Samsung Electronics Magyar Rt. A legjobbak a következő összeállításban képviseli hazánkat:

- Counter-Strike: Source: Ancients
- StarCraft: Brood War: Gorky
- WarCraft 3: Frozen Throne: Sonic.NaB
- Fifa Soccer 2005: PoPeC
- Need for Speed: Underground 2: LALA



A nyitó ünnepség házigazdája, Yun Jong-Yong, World Cyber Games Bizottság társelnöke és alelnöke, illetve a Samsung Electronics vezérigazgatója a következőt mondta: "A World Cyber Games népszerűsége rendkívül megnőtt az elmúlt években. El vagyok ragadtatva, hogy az idén több mint 67 ország 700 játékosa van itt Szingapúrban. Kezdődik az egyhetes fesztivál, mely izgalmat és kihívást jelent nem csak a játékosoknak, hanem mindenkinek, aki a televízión keresztül követi nyomon az eseményeket. A World Cyber Games 2005 a szingapúri Gazdasági Fejlődés Bizottságának támogatásával Ázsia információs-, kommunikációs- és játékiparának központi eseménye lett. Biztos vagyok abban, hogy a rangos megmérettetés tovább erősíti nemzetközi pozíciónkat.”

A World Cyber Games 2005 első számú támogatója a Samsung Electronics, amely ambiciózus szponzorációs tevékenységének részeként hatalmas méretű bemutató sátort épített a november 16-20. között zajló döntőre. A világ legnagyobb ilyen rendezvénye jó alkalom arra, hogy összekösse a fizikai és a virtuális világot, összehozza az e-sport rajongóit a világ valamennyi pontjáról.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások