Motorola Liquid Gold RAZR - aranyba csomagolva

Motorola Liquid Gold RAZR - aranyba csomagolva

2006. január 3. 08:46, Kedd
A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Editionből alig ezer darabot dobnak piacra és a készülék háza, valamint billentyűzete is színtiszta aranyból van.

Újabb egyedi, csak korlátozott számban megvásárolható készülék jelent meg a mobiltelefonok piacán. A Dolce & Gabbana (D & G) egy két olasz férfi által alapított luxusbolt-hálózat. A cég mottója szerint "Nálunk a sztárok valóban sztárok". A Dolce & Gabbana által forgalmazott és készített termékeket rendszeresen hordják olyan hírességek, mint Madonna, Demi Moore, Nicole Kidman vagy Isabella Rossellini. Nem véletlen tehát, hogy az értékesített árucikkek egyediek és hogy az új mobiltelefonok is csak és kizárólag a cég kiválasztott üzleteiben lesznek megvásárolhatók.

Klikk ide! Klikk ide!

A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Edition azonban nem csak a külcsínében tér el a hagyományos készülékektől, hanem belbecs terén is. Ide tartozik a különleges képernyőkímélő, a mobiltelefon be- és kikapcsolásakor felcsendülő egyedi dallam, valamint egy exkluzív, csak ezekben a termékekben megtalálható többszólamú csengőhang. A mobiltelefon menüje ezenkívül tartalmazza a Dolce & Gabbana húsz éves történetét bemutató videoklipet is.

Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen a luxuskészülék - millió dolláros társaihoz hasonlóan - hagyományos telefon. Az ilyen használatban segít a Bluetooth-port, a nyolcszoros digitális zoomfunkcióval ellátott, 1,3 megapixeles digitális kamera és a bővíthető TransFlash memóriakártya. De aki egy ilyen elegáns és luxuskészülékre vágyik, annak nem feltétlenül kell milliókat az üzletekben hagynia. A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Edition ára ugyanis alig 590 euró és emiatt várhatóan mind az ezer készülék heteken belül gazdára talál.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások