Bejelentették az első HD-DVD filmeket

Bejelentették az első HD-DVD filmeket

2006. január 5. 09:22, Csütörtök
A Paramount Pictures hollywoodi filmstúdió ismertette azokat a filmeket, amelyek elsőként fognak megjelenni a HD-DVD lemezeken.

Az első ilyen korongok természetesen először csak az Egyesült Államokban lesznek kaphatók. A Paramount nem csak Blu-ray, de HD-DVD korongokon is megjelentet majd régebbi és új műveket - összesen tizet. E filmek tartozik a Sleepy Hollow - Az Álmosvölgy legendája, a We Were Soldiers - Katonák voltunk, a Lara Croft: Tomb Raider, The Italian Job - Az olasz meló, a Four Brothers - Négy tesó, a Sahara - Szahara és a The Manchurian Candidate - A mandzsúriai jelölt. Szintén mind a két adathordozó-formátumon elérhető lesz két sci-fi film is, a Sky Captain and the World of Tomorrow - Sky kapitány és a Holnap világa, valamint az idén, Charlize Theron főszereplésével látható Aeon Flux. Szintén meg fog jelenni HD-DVD-n a U2: Rattle and Hum című zenei albuma is.

A Paramount Pictures képviselői ezenkívül elárulták azt is, hogy a Mission Impossible idén május elején megjelenő harmadik részével együtt ki fogják adni az előző két részt is az új adathordozókon. A filmstúdió egyelőre árakat nem közölt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások