Két kiegészítővel gazdagodik a Battlefield 2

Két kiegészítővel gazdagodik a Battlefield 2

2006. január 13. 14:02, Péntek
Az Electronic Arts és a Digital Illusions bejelentették a díjnyertes Battlefield 2 két új kiegészítő csomagjának megjelenését.

Az Euro Force kiegészítő csomagban az Európai Hadsereg kerül be a Battlefield 2 csapatainak sorába. Hét új fegyverrel és négy járművel kiegészülve az Európai Hadsereg három teljesen új harctéren száll szembe a Közel-Keleti és a Kínai Haderővel. Nagy csaták zajlanak a lángoló olajföldeken égő roncsok között, míg a Nagy Fal mellett a Kínai Haderő megkísérli visszaszorítani az európai támadást. A játék további érdekessége a "Taraba Querry", amely egy széles szurdokban zajlik, és életbevágó jelentőségű stratégiai lehetőségeket rejt.

A Battlefield 2: Armored Fury három új térképén a játékosoknak Amerika szívében kell megküzdeniük, ahol az USA csapatai a kínai és közel-keleti erőkkel szemben védelmezik hazájukat. A kiegészítő ezen felül két új járművet is felvonultat. A Támadó Jet-ek képesek rakéták kilövésére és bomba-kioldásra, míg a fürge Felderítő Helikopter felfedezi a közeli ellenséges erőket. A Kínai Haderő az alaszkai határnál az "Éjféli Napsütés" közepette száll partra, miközben Pennsylvania legnagyobb sík terepein a győzelmet kizárólag a légi erők és a szárazföldi fegyverzet professzionális használata biztosíthatja. A mindent elsöprő szárazföldi tank-csatákat pedig Amerika útjain lehet kipróbálni.

A két PC-s csomag kizárólag online módon lesz elérhető a www.downloader.ea.com címen, kereskedelmi ára Európában 9,99 EUR. A Battlefield 2 játékmotorjával működő Battlefield 2: Euro Force, amely várhatóan február 8-án jelenik meg, három új hadszíntéren mutatja be az újdonsült Európai Hadsereget. A Battlefield 2: Armored Fury (várható megjelenése: 2006. március 28.) pedig Amerika szívébe, monumentális gépesített csatákba kalauzolja el a játékosokat.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások