Tavasszal jön a Splinter Cell Essentials

Tavasszal jön a Splinter Cell Essentials

2006. január 13. 19:07, Péntek
Az Ubisoft tavalyi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Splinter Cell széria első PSP-re készülő darabja már fejlesztés alatt áll. Kilenc hónappal később további részletekre is fény derült, amely szerint az alkotás neve Splinter Cell Essentials lesz.

A legutóbbi információk szerint pedig úgy tűnik, hogy a játék hamarosan megjelenik. A kiadó a híradások során több alkalommal is említette, hogy az új kézikonzolos verzió nem egy már létező rész átportolt verziója lesz, hanem egy olyan változat, amelyből számos új dologról szerezhetünk tudomást Sam Fisherrel kapcsolatban. Természetesen azért találkozni fogunk olyan pályákkal amelyek ismerősek lehetnek, de mindegyiket alaposan átdolgozták a játékélmény kedvéért. A hangsúly a játék stílusából adódóan az Essentials-ban is a lopakodáson és a hangtalan gyilkoláson lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Sam Fisher fegyverarzenálja is és eszközkészlete is jelentős frissítésen esett át, hiszen a jól ismert tárgyak mellett újabbakkal is találkozhatunk. Tervek között szerepel egy olyan többjátékos mód kialakítása, amelyet a Pandora Tomorrow részből is ismerhetünk. Az Ubisoft tájékoztatása szerint a Splinter Cell Essentials előreláthatólag 2006 tavaszán kerülhet a boltok polcaira. Addig is tekintsük meg az első képeket, amelyek már a PSP-s változatból származnak.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások