Csak DVD-n a Hulk 2?

Csak DVD-n a Hulk 2?

2006. január 30. 12:40, Hétfő
A legújabb hírek szerint visszatér az egyik leghíresebb "szuperhős", a zöld óriás Hulk. Mielőtt a rajongók örömkönnyeket hullajtanának, sajnos be kell jelentenem, hogy a gyártó stúdió már az előkészületi fázisban ráragasztotta a folytatásra a "Csak DVD-n és videón" cimkét.

A lépés érthetetlen, hiszen az első rész világszerte hatalmas sikernek örvendett. Ez persze nem volt meglepő, hiszen a készítésben olyan emberek vettek részt, mint Ang Lee, Eric Bana és Josh Lucas.


Biztos kell egy B-kategóriás Hulk?

A hír tükrében sajnos semmi esélye Eric Bana visszatérésének Hulk szerepében. A folytatás főszerepére az egykori Mulder ügynököt, David Duchovnyt kívánják szerződtetni. Duchovny ezzel belép a B-kategóriás "sztárok" népes táborába, hiszen az X-Akták óta egyszerűen nem találja a helyét.

A DVD-n való megjelentetés okáról nem kaptunk hírt. De valószínű a stúdió úgy látta, hogy hősének nincs esélye olyan szuperemberekkel szemben, mint az X-Men-ek, a Pókember, A Fantasztikus Négyes vagy az újból feltámasztott Denevérember és Superman. Pedig a Fenegyereket már egyszer legyőzte a pénztáraknál Hulk, de úgy tűnik egy második menetet már nem engedélyeznek neki.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások