Elismerte az adatletöltést a Fidesz

Elismerte az adatletöltést a Fidesz

2006. február 13. 18:47, Hétfő
A párt szerint Hiller István mai vádaskodásának egyetlen célja elterelni a figyelmet arról, hogy az MSZP számtalan alkalommal kisérelt meg támadást a Fidesz.hu ellen.

"Hiller István mai alaptalan vádaskodásának egyetlen célja volt, elterelni a figyelmet arról, hogy az MSZP kampányközpontjának munkatársai számtalan alkalommal kíséreltek meg támadásokat a www.fidesz.hu weboldal ellen" - írja Révész Máriusz, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szóvivője mai közleményében. Révész szerint ahogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal, a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerveréről. A közlemény szerint a megszerzett anyagokkal a szocialisták rendszeresen visszaélnek, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség lejáratására használják fel őket.

A fideszfrakcio.hu internetes szerkesztősége szerint nyilvános internetes fórumokon napokon keresztül szerepelt az az információ, hogy a brain.relativ.hu honlapon megtalálhatók az MSZP nyilvánosságnak szánt kampányanyagai. A fórumokon az is megjelent, hogy a honlapra való belépéshez szükséges loginnév az "mszp", a jelszó pedig "pirosvirag".

A szerkesztőség írásában elismeri, hogy megnézték mi található a honlapon, de vitatkozni kénytelenek az MSZP elnökével. A honlapon ugyanis csak PR anyagok vannak, tehát a Hiller István értékelése - miszerint "beláthatatlanok a következmények" - túlzó, indokolatlan.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások