John Cusack független filmben

John Cusack független filmben

2006. március 3. 08:17, Péntek
A blockbusterek után John Cusack visszatér a független filmek forgatagába. Az utóbbi idők sikertelen komédiái után most James C. Strouse rendezői debütálásában vállalt szerepet.

Az utóbbi idők sikertelen vígjátékai után John Cusack visszatér abba a műfajba, ami a legjobban megy neki: a független filmekhez. Szerepet vállalt ugyanis a Plum Pictures független drámájában, melynek címe Grace is Gone. A film James C. Strouse rendezői bemutatkozása lesz, aki egyben a történet kiötlője is. A forgatás áprilisban kezdődik.

A történet középpontjában a Cusack alakította férfi áll, aki két lányával egy autóstúrára indul. Az apa az út során tudja meg, hogy egykori feleségét Irakban, egy támadás során ölték meg. Cusack igazán független filmekben érzi jól magát, igazi sikereit is ezekben aratja. Ilyen volt a Pop, csajok, satöbbi, vagy a Lövések a Broadway-n. Bár forgatott sikeresebb blockbustereket is, mint a Con Air - A fegyencjárat vagy az Azonosság, de az utóbbi időkben elpártolt mellőle a szerencse.

A romantikus Kutyátlanok kíméljenek szerényen teljesített, a Billy Bob Thortonnal forgatott The Ice Harvest pedig egyértelmű bukás lett.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások