Visszatér A piszkos tizenkettő

Visszatér A piszkos tizenkettő

2006. március 14. 09:44, Kedd
Ismét újabb klasszikusra teszi rá kezét Hollywood. Ezúttal az 1967-es, nagy sikert aratott A piszkos tizenkettő feldolgozása mellett döntött a Warner Bros és Joel Silver.

12 halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek egy öngyilkosságnak tűnő kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Reisman őrnagynak minden tudását be kell vetnie, hogy rábeszéléssel, csalafintasággal, pszichológiával, vagy ha kell, nyers erővel újra katonát faragjon a piszkos tizenkettőből és sikerre vigye a küldetést.

A feldolgozást a Warner Bros. és a Village Roadshow Pictures készíti, a produceri teendőket Joel Silver látja el. A forgatókönyv megírása szintén igazi csapatmunka lesz. Scott Rosenberg, a Con Air - A fegyencjárat és az Alias szerzőpárosa, Andre Nemec és Josh Appelbaum közös munkája lesz a történet első vázlata.

Az '67-es eredeti mű főszerepeiben olyan világsztárok brillíroztak, mint Charles Bronson, John Cassavetes, Telly Savalas és Lee Marvin. A remake szereposztása még nem ismert.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások